Pagina principală Proton

Cum să adăugați sau să eliminați utilizatori din planul dvs. Proton for Business

Lectură
1 min
Categorie
Gestionare utilizatori

Toate planurile de afaceri Proton sunt flexibile pentru a vă permite să adăugați oricâți utilizatori are nevoie afacerea dvs. După ce selectați numărul de utilizatori de care aveți nevoie la înregistrare, puteți adăuga și elimina utilizatori din planul dvs. în orice moment pe viitor, din Contul dvs. Proton.

Puteți vedea câți utilizatori aveți disponibili în planul dvs. verificând Panoul de control al contului dvs.

Adăugarea și eliminarea utilizatorilor din planul dvs.

Pentru a crește sau a reduce numărul de utilizatori din planul dvs. Proton for Business:

1. Conectați-vă la Contul dvs. Proton la account.proton.me și selectați Setări → Toate setărilePanou de controlPlan actual.

2. Selectați Personalizare plan.

3. Selectați butoanele + / de lângă Număr de utilizatori pentru a adăuga sau elimina utilizatori.

4. Faceți clic pe Continuare pentru a merge la finalizarea comenzii și a plăti dacă ați adăugat utilizatori. Dacă ați eliminat utilizatori, vom oferi un credit proporțional în contul dvs. pe baza duratei rămase din contractul inițial și a numărului de utilizatori pe care i-ați eliminat.

Notă: Pentru a beneficia de prețuri calculate proporțional atunci când vă schimbați planul, efectuați modificarea din contul dvs. de Administrator principal. Dacă efectuați modificarea dintr-un alt cont de administrator, calculul proporțional nu va fi aplicat și vă va fi perceput prețul întreg în schimb.

Aflați mai multe despre creditul contului

Aflați mai multe despre adăugarea de utilizatori în organizația dvs.