Proton-etusivu

Kahden Proton Mail -tilin yhdistäminen

Luetaan
2 min
Kategoria
Yhdistä tai poista tili

Maksullisella Proton Mail -tilauksella(uusi ikkuna) voitte lähettää ja vastaanottaa viestejä useista sähköpostiosoitteista. Jos teillä on useita Proton Mail -tilejä, voitte yhdistää ne ja hallita kaikkea viestintäänne yhdessä postilaatikossa.

Tätä varten teidän on poistettava ylimääräiset tilinne ja lisättävä niiden sähköpostiosoitteet ensisijaiselle tilillenne.

Näin yhdistätte Proton Mail -tilinne

Ennen kuin jatkatte tilien yhdistämistä, teidän on vahvistettava, että ensisijaisella tilillänne on maksullinen Proton Mail -tilaus.

Voitte yhdistää tilejä vain maksullisen Mail-tilauksen ensisijaiseen tiliin. Jos ensisijainen tilinne on edelleen Free plan -tilauksessa, päivittäkää se (tai lisätkää se Perhe-, Duo- tai Visionary-tilaukseen) ennen jatkamista.

Seuraavaksi suorittakaa seuraavat vaiheet:

  1. Viekää sähköpostit ja tiedot toissijaiselta tililtänne

Jotta kaksi Proton Mail -tiliä voidaan yhdistää, toissijainen tili on poistettava pysyvästi.

Jos haluatte säilyttää sähköpostit, yhteystiedot, kalenterit (Proton Calendar), tiedostot (Proton Drive), salasanat (Proton Pass) tai muut tiedot poistettavalta tililtä, ladatkaa tai viekää ne ennen aloittamista.

Miten sähköpostit viedään Proton Mailista

  1. Kirjautukaa sisään toissijaiselle tilillenne (tilille, jonka haluatte poistaa) ja avatkaa tilin ja salasanan asetukset (⚙ Asetukset → Kaikki asetukset → Tili ja salasana).
  1. Siirtykää kohtaan Poista tili ja napsauttakaa Poista tilisi.

  1. Valitkaa pudotusvalikosta Mikä on pääsyy siihen, että poistat tilisi vaihtoehto Haluan yhdistää tämän tilin toiseen. Napsauttakaa Jatka ja poistakaa tilinne noudattamalla ohjeita.
Valitkaa syyksi "Haluan yhdistää tämän tilin toiseen"

Nyt kun olette poistaneet toissijaisen tilinne, voitte lisätä sen sähköpostiosoitteen ensisijaiselle tilillenne. On tärkeää tehdä tämä heti. Toimikaa näin:

  1. Kirjautukaa sisään ensisijaiselle tilillenne ja avatkaa tilin asetukset (⚙ Asetukset → Kaikki asetukset).
  2. Valitkaa sivupalkista Identiteetti ja osoitteet. Vierittäkää kohtaan Omat osoitteet ja napsauttakaa Lisää osoite.
Lisää uusi osoite Asetuksissa

  1. Enter the email address from the account you just deleted. Add a display name, then click Save address.Enter your deleted email address

Valmista tuli. Poistamanne tilin osoite on lisätty ensisijaiselle tilillenne. Voitte nyt lähettää ja vastaanottaa viestejä käyttämällä tätä osoitetta.