Fletning af to Proton Mail-konti
- Læsetid
- 2 min
- Kategori
- Kombiner eller slet konto
Med et betalt Proton Mail-abonnement(nyt vindue) kan De sende og modtage beskeder fra flere e-mailadresser. Så hvis De har flere Proton Mail-konti, kan De flette dem og administrere al Deres kommunikation i én indbakke.
For at gøre dette skal De slette Deres ekstra konti og derefter tilføje deres e-mailadresser til Deres primærkonto.
Sådan fletter De Deres Proton Mail-konti
Før De fortsætter med at flette kontiene, skal De bekræfte, at Deres primærkonto har et betalt Proton Mail-abonnement.
De kan kun flette konti ind i en primærkonto med et betalt Mail-abonnement. Hvis Deres primærkonto stadig er på et Free plan, skal De opgradere det (eller tilføje det til et Familie-, Duo- eller Visionary-abonnement), før De fortsætter.
Følg derefter disse trin:
- Eksportér e-mails og data fra Deres sekundære konto
For at flette to Proton Mail-konti skal den sekundære konto slettes permanent.
Hvis De ønsker at beholde e-mails, kontakter, kalendere (Proton Calendar), filer (Proton Drive), adgangskoder (Proton Pass) eller andre data fra den konto, De sletter, skal De downloade eller eksportere det, før De starter.
Sådan eksporterer De e-mails fra Proton Mail
- Log ind på Deres sekundære konto (den, De ønsker at slette), og åbn Deres konto- og adgangskodeindstillinger (⚙ Indstillinger → Alle indstillinger → Konto og adgangskode).
- Rul til Slet konto, og klik på Slet din konto.

- I rullemenuen Hvad er hovedårsagen til, at De sletter Deres konto skal De vælge Jeg ønsker at flette denne konto ind i en anden. Klik på Fortsæt, og følg instruktionerne for at slette Deres konto.

Nu hvor De har slettet Deres sekundære konto, kan De tilføje dens e-mailadresse til Deres primærkonto. Det er vigtigt at gøre dette med det samme. Sådan gør De:
- Log ind på Deres primærkonto, og åbn Deres kontoindstillinger (⚙ Indstillinger → Alle indstillinger).
- Vælg Identitet og adresser i sidepanelet. Rul til Mine adresser og klik på Tilføj adresse.

- Enter the email address from the account you just deleted. Add a display name, then click Save address.

Udført. Adressen fra den konto, De slettede, er blevet tilføjet til Deres primærkonto. De kan nu sende og modtage beskeder ved hjælp af denne adresse.