Slå sammen to Proton Mail-kontoer
- Lesetid
- 2 min
- Kategori
- Slå sammen eller slett konto
Med et betalt Proton Mail-abonnement(nytt vindu) kan du sende og motta meldinger fra flere e-postadresser. Så hvis du har flere Proton Mail-kontoer, kan du slå dem sammen og administrere all kommunikasjonen din i én innboks.
For å gjøre dette må du slette de ekstra kontoene dine og deretter legge til e-postadressene deres på primærkontoen din.
Slik slår du sammen Proton Mail-kontoene dine
Før du fortsetter med å slå sammen kontoene, må du bekrefte at primærkontoen din har et betalt Proton Mail-abonnement.
Du kan bare slå sammen kontoer til en primærkonto med et betalt Mail-abonnement. Hvis primærkontoen din fortsatt er på Free plan, må du oppgradere den (eller legge den til i et Familie-, Duo- eller Visionary-abonnement) før du fortsetter.
Neste, gjør følgende trinn:
- Eksporter e-poster og data fra sekundærkontoen din
For å slå sammen to Proton Mail-kontoer, må sekundærkontoen slettes permanent.
Hvis du vil beholde e-poster, kontakter, kalendere (Proton Calendar), filer (Proton Drive), passord (Proton Pass) eller andre data fra kontoen du sletter, må du laste dem ned eller eksportere dem før du starter.
Slik eksporterer du e-poster fra Proton Mail
- Logg på sekundærkontoen din (den du vil slette) og åpne konto- og passordinnstillingene (⚙ Innstillinger → Alle innstillinger → Konto og passord).
- Rull til Slett konto og klikk på Slett kontoen din.

- I rullemenyen Hva er hovedgrunnen til at du sletter kontoen din velger du Jeg vil gjerne slå sammen denne kontoen til en annen. Klikk på Fortsett og følg instruksjonene for å slette kontoen din.

Nå som du har slettet sekundærkontoen din, kan du legge til e-postadressen dens på primærkontoen din. Det er viktig at du gjør dette med en gang. Slik gjør du det:
- Logg på primærkontoen din og åpne kontoinnstillingene dine (⚙ Innstillinger → Alle innstillinger).
- Velg Identitet og adresser fra sidemenyen. Bla til Mine adresser og klikk på Legg til adresse.

- Enter the email address from the account you just deleted. Add a display name, then click Save address.

Alt klart. Adressen fra kontoen du slettet, har blitt lagt til på primærkontoen din. Du kan nå sende og motta meldinger med denne adressen.