Hjemmeside for Proton

Venterom i Proton Meet

Lesetid
3 min
Kategori
Proton Meet

Proton Meet har en valgfri venteromfunksjon som lar verter bestemme hvem som blir med i et møte og når. Når et venterom er aktivert, må alle andre brukere vente på å bli sluppet inn i samtalen av verten. Verter kan gjennomgå alle forespørsler og velge å slippe inn eller nekte inngang for hver enkelt bruker, eller tillate alle ventende deltakere å bli med i samtalen samtidig.

Alle samtaler i Proton Meet er beskyttet av ende-til-ende-kryptering med Messaging Layer Security (MLS). Mens brukere venter, er de ikke en del av det krypterte møtet og kan ikke få tilgang til innholdet i samtalen eller chatten. Visningsnavn er også kryptert, så Proton og tjenerne deres kan ikke se hvem som venter.

Venterom er tilgjengelig på alle abonnementer med premiumfunksjoner for Proton Meet, inkludert Meet Professional, Workspace-pakker og abonnementer med Meet-tillegget. Free-brukere kan velge å oppgradere for å låse opp venterom i abonnementet sitt.

I denne artikkelen lærer du:

Hvordan aktivere venterom

Venterom kan bare aktiveres hvis du er vert for et møte.

1. Gå til meet.proton.me(nytt vindu) eller åpne skrivebordsappen for Proton Meet. Velg Opprett møte og velg ett av alternativene.

2. Avhengig av hvilket alternativ du valgte:

a. Start et øyeblikkelig møte: Se etter venterombryteren til høyre og kontroller at den er aktivert.

b. Planlegg et møte: Se etter innstillingen for venterom og slå den på.

c. Opprett et rom: Se etter innstillingen for venterom og slå den på.

Ferdig. Når samtalen begynner, opprettes et venterom automatisk. Du mottar forespørsler om inngang fra brukere når de prøver å bli med i samtalen.

Hvordan slippe inn eller nekte brukere

Når et venterom er aktivert, vises et banner i Meet-samtalen din som viser hvor mange som venter på å komme inn. Du kan gjennomgå navnene til alle brukere før du bestemmer om de skal slippes inn.

1. I banneret i Meet-samtalen din, velg Vis for å åpne venteromfanen.

Du ser en liste med detaljer om hver deltaker, inkludert navnet deres og hvor lenge de har ventet. For å søke etter en bestemt bruker, angi navnet deres i søkefeltet.

2. For hver deltaker, velg ✓-ikonet for å slippe dem inn i møtet, eller X-ikonet for å avvise inngang. Hvis du vil slippe inn alle forespurte brukere samtidig, velg Slipp inn alle.

Forespørsler forsvinner automatisk hvis deltakeren ikke slippes inn innen fem minutter, eller hvis de forlater. Hvis møtet har nådd maksimalt antall deltakere, er Slipp inn deaktivert. Hvis det ikke er plass til alle som venter, er Slipp inn alle deaktivert.

Hvordan bli med i et venterom som deltaker

1. Når du åpner en samtale med venterom aktivert, ser du en skjerm før du blir med. Angi navnet ditt, og velg deretter Bli med i møte.

2. Vent på at verten godkjenner forespørselen din. Du ser en nedtellingsskjerm på fem minutter som viser hvor lang tid forespørselen din har igjen før den utløper.

3. Hvis verten slipper deg inn, blir du automatisk med i møtet med kamera- og mikrofoninnstillingene du valgte på forhånd. Hvis forespørselen din nektes eller utløper, ser du hva som skjedde og kan velge Prøv igjen.

Merk at deltakere ikke kan sende meldinger til verten fra venterommet. Hvis du forlater venterommet, avbrytes forespørselen din om å bli med automatisk.