Proton-hjemmeside

Venteværelser i Proton Meet

Læsetid
3 min
Kategori
Proton Meet

Proton Meet har en valgfri funktion med venteværelse, som gør det muligt for værter at bestemme, hvem der deltager i et møde, og hvornår. Når et venteværelse er aktiveret, skal alle andre brugere vente på at blive lukket ind i opkaldet af værten. Værter kan gennemse alle anmodninger og beslutte at lukke hver bruger ind eller nægte adgang individuelt, eller lukke alle ventende deltagere ind i opkaldet på én gang.

Alle opkald i Proton Meet er beskyttet af end-to-end-kryptering med Messaging Layer Security (MLS). Mens brugerne venter, er de ikke en del af det krypterede møde og kan ikke få adgang til indholdet af opkaldet eller chatten. Visningsnavne er også krypterede, så Proton og serverne ikke kan se, hvem der venter.

Venteværelser er tilgængelige på alle abonnementer med premiumfunktioner i Proton Meet, herunder Meet Professional, Workspace-pakker og abonnementer med Meet-tilføjelsen. Brugere på Free-abonnementet kan vælge at opgradere for at låse venteværelser op på deres abonnement.

I denne artikel lærer De:

Sådan aktiverer du venteværelse

Venteværelser kan kun aktiveres, hvis du er vært for et møde.

1. Gå til meet.proton.me(nyt vindue) eller åbn Proton Meet-skrivebordsappen. Vælg Opret møde og vælg et af tilvalgene.

2. Afhængigt af hvilket tilvalg du valgte:

a. Start et hurtigt møde: Find Venteværelse-kontakten til højre, og sørg for, at den er aktiveret.

b. Planlæg et møde: Find indstillingen Venteværelse, og slå den til.

c. Opret et rum: Find indstillingen Venteværelse, og slå den til.

Udført. Når dit opkald begynder, oprettes et venteværelse automatisk. Du modtager anmodninger om adgang fra brugere, når de forsøger at deltage i opkaldet.

Sådan lukker du brugere ind eller nægter dem adgang

Når et venteværelse er aktiveret, vises et banner i dit Meet-opkald, der viser, hvor mange der venter på at komme ind. Du kan gennemse navnene på alle brugere, før du beslutter, om de skal lukkes ind.

1. I banneret i dit Meet-opkald skal du vælge Vis for at åbne fanen Venteværelse.

Du ser en liste med detaljer om hver deltager, herunder deres navn og hvor længe de har ventet. Hvis du vil søge efter en bestemt bruger, skal du indtaste deres navn i søgefeltet.

2. For hver deltager skal du vælge ikonet ✓ for at lukke dem ind i mødet eller ikonet X for at nægte adgang. Hvis du vil lukke alle anmodende brugere ind på én gang, skal du vælge Luk alle ind.

Anmodninger forsvinder automatisk, hvis deltageren ikke lukkes ind inden for fem minutter, eller hvis de forlader mødet. Hvis dit møde har nået det maksimale antal deltagere, er Luk ind deaktiveret. Hvis der ikke er plads nok til alle ventende, er Luk alle ind deaktiveret.

Sådan deltager du i et venteværelse som deltager

1. Når du åbner et opkald med venteværelset aktiveret, ser du en skærm før deltagelse. Indtast dit navn, og vælg derefter Deltag i mødet.

2. Vent på, at værten godkender din anmodning. Du ser en nedtællingsskærm på fem minutter, der viser, hvor lang tid der er tilbage, før din anmodning udløber.

3. Hvis værten lukker dig ind, deltager du automatisk i mødet med de kamera- og mikrofonindstillinger, du valgte på forhånd. Hvis din anmodning nægtes eller udløber, ser du, hvad der skete, og kan vælge Prøv igen.

Bemærk, at deltagere ikke kan sende beskeder til værten fra venteværelset. Hvis du forlader venteværelset, annulleres din anmodning om at deltage automatisk.